Tampereelle sijoittuvan matalan kynnyksen päivätoimintakeskus Völjyn ja Tampereen A-killan Etna-työn yhteistyönä avautui Siisti flätti -verkkosivusto. Sivusto jakaa asumiseen liittyviä faktoja ja opastaa asumisen solmukohdissa ja kriisitilanteissa. Siisti flätti kokoaa konkreettisia neuvoja asumiseen liittyen, olipa kyse kodin siisteydestä, maksamattomasta vuokrasta, kutsumattomista ötököistä asunnossa tai uhkaavasta häädöstä.

Idea sivustosta nousi yhteiskunnallisen markkinoinnin prosessista, jossa mukana oli myös Tampereen A-killan Etna-työ. Yhteiskunnallista markkinointia käytetään haasteellisesti tavoitettavien asiakkaiden saavuttamiseksi ja asiakassuhteiden ylläpitämiseksi.

Völjyn asiakkailla on usein erilaisesta, mahdollisesti traumaattisesta taustasta aiheutuvia haasteita luottaa ja ottaa apua vastaan. Siisti flätti -sivusto jakaa heille helposti lähestyttävää tietoa ja myös rohkaisee ottamaan yhteyttä silloin, kun apua tarvitsee. Se on siis mahdollisimman matalan kynnyksen kanava.

Muistutuksena sivustosta Völjy jakoi asiakkaille jääkaappimagneetteja, avaimenperiä ja pipoja sivuston Siisti flätti -logolla. Ne myös muistuttavat Völjystä ja Nea-hankkeestaapua voi aina kysyä asumisen ongelmissa.